075 - 615 10 45 info@topsafetysecurity.nl
Selecteer een pagina

Chauffeursdiensten

Onze representatieve chauffeurs zijn zeer bekwaam in het verkeer, want Top Safety & Security stelt hoge eisen aan de rijvaardigheden van medewerkers.

Doelstelling is dat uw snel doch verantwoord op uw afspraak komt, waarbij u zich in de reistijd ook ongestoord kunt voorbereiden op uw gesprek indien u dit wenst. Daarnaast zijn onze mensen sociaal vaardig voor de momenten waarop u behoefte hebt aan een ontspannen gespreksmoment.

Veiligheid

Uw veiligheid staat voorop voor onze chauffeurs. Daarom onderscheiden zij zich door het feit dat zij beveiligings- èn veiligheidsbewust hun functie uitoefenen. Zij zijn getraind in het (tijdig) signaleren van risicovolle omgevingsfactoren en weten daar adequaat op in te spelen. Ook zijn zij zich sterk bewust van bijvoorbeeld het veiligheidsbelang van wisselende routes naar uw frequente eindbestemming.

Verhoogd veiligheidsrisico

Voor autoritten waarbij een verhoogd veiligheidsrisico aanwezig is, zoals het vervoer van VIP’s of waardevolle bagage, Top Safety & Security over een eigen Flex-team.

Het Flex-team bestaat uit speciaal opgeleide beveiligers, die in een volgauto, volgens een vast protocol, uw autorit begeleiden. Zij coördineren en plannen de autorit van begin tot aankomst en houden de veiligheid scherp in de gaten. De Top Safety & Security chauffeur en het Flex-team zijn zo op elkaar ingespeeld dat zij gevaarlijke situaties feilloos herkennen en daardoor steeds de juiste oplossing kiezen.